Λίγα λόγια για εμένα

Ονομάζομαι Πρόδρομος Δημητριάδης, είμαι Ιατρός και κατέχω τον τίτλο ειδικότητας της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής από το 2011.

Μετά το πέρας της ειδικότητας μου, διορίστηκα ως Επιμελητής Β’ στο Περιφερειακ​ό Ιατρείο Γεωργιανών του νομού Ημαθίας, το οποίο υπαγόταν στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, ενώ από το έτος 2020 προήχθη στον βαθμό του Επιμελητή Α, μέχρι και τον Ιούνιο του 2022, μήνα κατά τον οποίο αποχώρησα από το Ε.Σ.Υ..

Κατά την παραμονή μου στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και κατά το έτος 2018, μετακινήθηκα στη νεοσύστατη τότε 8η Τοπική Ομάδα Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) Βέροιας, της οποίας υπήρξα συντονιστής από το έτος 2020 και για ένα έτος. Μετέπειτα, ανέλαβα θέση Αναπληρωτή Επιστημονικά Υπεύθυνου του Κέντρου Υγείας Βέροιας.

Παράλληλα με τα ανωτέρω καθήκοντα, διετέλεσα, από τη σύσταση τους, Επόπτης των Κινητών Ομάδων Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ.) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) για την αντιμετώπιση του covid – 19.

Διετέλεσα Επικουρικός Συντονιστής Ειδικευόμενων Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας και συγκεκριμένα στις Μονάδες Βέροιας και Νάουσας, ενώ από το έτος 2021 ανέλαβα χρέη Συντονιστή Εκπαίδευσης για την ειδικότητα της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής στη Μονάδα Βέροιας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας.

Από το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017 έως και το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, διετέλεσα Μέλος Δικτύου Εκπαιδευτών του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (Π.Φ.Υ.) και στη Γενική Ιατρική. Προσέτι δε, συμμετείχα ως Συνεργάτης – Εκπαιδευτής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ στην “Κλινική Άσκηση στην Π.Φ.Υ και στη Γενική Ιατρική”.

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου στον Ιατρικό Κλάδο, παρακολούθησα και συμμετείχα σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και συνεδρίων, έχοντας λάβει μέρος σε πλήθος Ιατρικών Εργασιών – Δημοσιεύσεων, ως μέλος μίας εξαιρετικής ομάδας συναδέλφων.

Για τα τελευταία μας νέα, ακολουθήστε μας